Loading...

Pijatat e Vitit të Ri ( Meze)

Përbërësit

  • Proshutë 500gr ,
  • 1 Sallame,
  • Suxhuk ,
  • Kashkavall 300gr ,
  • 4 vezë të ziera ,
  • Domate ,
  • Tranguj

Përgatitja

Pasi që bëhet fjalë për përgatitjen e pijatave të Vitit të ri atëhere nuk ju duhet ndonje mundim i madh përveq se të shprehni kreativitetin tuaj .

Marrim Proshuten dhe Sallamin duke e prere ne flete të holla dhe duke e bërë role gjatë vendosjes ne pijate që të duket më bukur .

Pastaj e marrim suxhukun duke e prere me holle dhe duke e vendosu n dy anet e pijates .

Kashkavallin po ashtu e presim në flete .

Vezë e ziera i presim dhe i vendosim në qendër te pijates , nese keni kreativitet atëhere vezë e ziera mund ti presni me thike duke ju dhënë formen e lules .

Në këtë pijatë kemi vendosur që ti lejmë së bashku mishrat ( proshuten , sallamin dhe suxhukun ) së bashku me kashkavallin dhe vezet.

Në pijaten tjeter ne menyre dekorative vendosim domatet dhe trangujt e prere holle ne menyre rrethore .

Loading...

Receta të ngjajshme...