Loading...

Sallatё me makarona

Përbërësit:

250 gr makarona,
100 gr përshutë,
3 tranguj turshi,
1 kokё qepë,
kripë,
piper,
1 molle jeshile,
vaj vegjetal,
majdanoz.

Hapat

Makaronat e imta zihen nё ujё tё kriposur duke i hedhur fijet nё mёnyrё graduale.

Makaronat kullohen nga uji i nxehtё dhe pastrohen nё ujё tё ftohtё, pastaj kriposen, pipersosen dhe erёzohen.

Kokrrёn e mollёs jeshile, pёrshutёn, trangujt turshi dhe qepёn i presim nё kubёza tё vogla dhe i kriposim, piperosim dhe erёzojmё me fije majdanozi.

Po kёshtu, mё pas, pёrshutёn, trangujt turshi dhe qepёn i presim nё kubёza tё vogёl, i kriposim e pipersom dhe erёzojmё me majdanoz.

Kjo sallatё e makaronave nё fund njomet me vaj dhe uthull.

Loading...

Receta të ngjajshme...