Loading...

Torte Pan Di Stelle

Përbërësit
600gr biskota
400gr çokokrem
500ml panna
500ml qumesht
kakao e hidhur
torte biskota

Përgatitja:
Eshte e rendesishme qe perpara se te nisni torten te keni lene panen te pakten 3 ore ne frigorifer dhe gjithashtu nese mundeni lini 30′ dhe enen ku do ta rrihni.
rrahim panen derisa te formohet mire shkuma dhe te jete e qendrueshme. Nese eshte e nevojshme shtojini pak sheqer pluhur.
Zhytim ne qumesht biskotat 1 nga 1 pa i lene shume, pasi edhe duke ndenjur ne frigorifer torta ato do te zbuten.
shtrojme biskotat nje nga nje ne enen ku do te bejme torten.
Mbulojme me 1/3 shtrese te kremit panna duke e niveluar mire.
me nje shiringe ose sac à poche shperndajme mbi panen çokokremin.
Mbulojme me nje shtrese te dyte biskotash te lagura me qumesht dhe perseritim proçeduren si me lart me nje shtrese tjeter panna dhe çokokrem.
Vazhdojme ne te njejten menyre deri ne fund. sipas preferencave mund te lini shtresen e fundit ose pana ose biskota. Nese shtresa e fundit eshte panna, atehere mund ta sperkatni ate me kakao dhe te lini tek- tuk shenjen e yllit. Per kete qellim mund te prisni leter guzhine ose alumin ne forme ylli dhe te vini mbi pjesen qe doni te “shpetoni” nga mbulimi me kakao.

Loading...

Receta të ngjajshme...

Leave a Reply